Krajevna skupnost Notranje Gorice-Plešivica - Notranje Gorice

Naslov: Podpeška cesta 380, 1357 Notranje Gorice, Slovenija.
Telefon: 13634180.

Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Notranje Gorice-Plešivica

Krajevna skupnost Notranje Gorice-Plešivica je pomembno mesto v Sloveniji, ki se nahaja na Podpeški cesti 380, 1357 Notranje Gorice. To je občinski urad, ki ponuja različne storitve lokalnemu prebivalstvu.

Če želiš kontaktirati krajevno skupnost, lahko pokličeš na telefonsko številko 13634180. Trenutno krajevna skupnost nima spletne strani, ampak lahko o njihovih storitvah in aktivnostih izveščajo preko drugih kanalov. Čeprav nimajo spletne strani, so parkirne prostore na voljo osebam na invalidskih vozičkih, kar jim omogoča lažji dostop do objekta.

Med specialitete krajevne skupnosti Notranje Gorice-Plešivica sodi občinski urad, kjer lahko prebivalci opravljajo različne administrativne naloge in dobijo informacije o lokalnih aktivnostih in dogodkih. Krajevna skupnost je pomembno središče za lokalno skupnost in ponuja različne storitve za pomoč prebivalstvu.

Čeprav trenutno nimajo mnenj na Google My Business, lahko ocenitev in mnenje posameznikov vplivata na njihovo reputacijo in zaupanje javnosti. V trenutku je njihova povprečna ocena 0/5, vendar bi lahko z vaso izboljšali to številko s pozitivnimi mnenji in ocenami.

Če iščete lokalno krajevno skupnost, ki ponuja različne storitve in aktivnosti, je krajevna skupnost Notranje Gorice-Plešivica dobra izbira. Kontaktirajte jih danes na njihovi telefonski številki ali obiščite jih neposredno v njihovem objektu. Ne pozabite, da so parkirne prostore na voljo osebam na invalidskih vozičkih, da olajšate svoj dostop do objekta.

Za končno oceno bi rekli, da je krajevna skupnost Notranje Gorice-Plešivica dobro središče lokalne skupnosti, ki ponuja različne storitve in aktivnosti za prebivalce. Čeprav trenutno nimajo spletne strani, lahko jih kontaktirate neposredno ali jih obiščete v njihovem objektu. Ne pozabite, da so parkirne prostore na voljo osebam na invalidskih vozičkih, da olajšate svoj dostop do objekta.

Go up