KGZ Sodražica tehnična trgovina - Sodražica

Naslov: Trg 25. maja 17, 1317 Sodražica, Slovenija.
Telefon: 18366313.
Spletna stran: kgz-ribnica.si.
Specialitete: Trgovina z opremo za dom.
Druge zanimive informacije: Dostava isti dan, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 14 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od KGZ Sodražica tehnična trgovina

KGZ Sodražica tehnična trgovina je specializirana za trgovino z opremo za dom. Nahaja se na Trgu 25. maja 17, 1317 Sodražica, Slovenija. Telefonski kontakt je 18366313, na voljo pa je tudi spletna stran kgz-ribnica.si.

Posebnosti te trgovine so dostava isti dan, parkirišče, dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih ter sprejem kreditnih kartic. KGZ Sodražica je prejela 14 mnenj na Google My Business, s povprečnim mnenjem 4.6/5.

KGZ Sodražica tehnična trgovina ponuja izbiro za vsakogar, ki išče opremo za svoj dom. V njihovi trgovini lahko najdete vse, od majhnih do velikih stvari, ki so nujne za vaš dom. Njihova lokacija je izjemno primerna, saj je blizu centra mesta Sodražica.

Če imate avto, lahko izkoristite njihovo parkirišče, kar je izjemno praktično. Če pa ste na invalidskem vozičku, se lahko sproščeno vstopite v trgovino, ker je tudi njihov vhod dostopen osebam na invalidskih vozičkih.

KGZ Sodražica sprejema tudi kreditne kartice, kar je izjemno praktično, če ste brez gotovine. Njihova spletna stran je enostavna za uporabo in lahko na njej najdete vse informacije o njihovih proizvodih in storitvah.

Če iščete trgovino, ki vam bo lahko pomagala pri nakupu opreme za vaš dom, je KGZ Sodražica tehnična trgovina izjemna izbira. Njihova izjemna lokacija, dostopnost, storitve in izbira proizvodov jih uvrščajo med najboljše trgovine v Sodražici.

Zato jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate njihove proizvode. Kontaktirajte jih danes in ugotovite, zakaj so izjemna izbira za vse, ki iščejo opremo za svoj dom.

Go up