Zveza kulturnih društev Jesenice - Jesenice

Naslov: Cesta Cirila Tavčarja 3, 4270 Jesenice, Slovenija.
Telefon: 41358026.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Zveza kulturnih društev Jesenice

Zveza kulturnih društev Jesenice je organizacija, ki se nahaja na naslovu: Cesta Cirila Tavčarja 3, 4270 Jesenice, Slovenija. Njihova kontaktna številka je 41358026.

Organizacija Zveza kulturnih društev Jesenice je znana po svoji predanosti kulturi in umetnosti. Njihova posebnost je, da nudijo različne kulturne dejavnosti in dogodke za skupnost Jesenic in okolice.

Specialitete, ki jih ponuja organizacija, niso natančno navedene, vendar je znano, da so povezane z kulturo, umetnostjo in skupnostjo.

Obiskovalci bodo zagotovo cenili parkirišče in dostop osebam na invalidskem vozičku, ki ju organizacija omogoča. To kaže na njihovo predanost vključevanju vseh članov skupnosti.

Nekaj manjšega pomisleka je, da organizacija Zveza kulturnih društev Jesenice trenutno nima nobenih mnenj na Google My Business, kar lahko vpliva na njihovo prepoznavnost. Kljub temu, je pomembno, da obiskovalci sami preverijo njihovo ponudbo in se o njih sami prepričajo.

Povprečno mnenje organizacije je trenutno 0/5, vendar to ne pomeni nujno, da njihova ponudba ni kakovostna. Priporočljivo je, da potencialni obiskovalci sami preverijo njihove dejavnosti in se udeležijo dogodkov, da bi dobili boljšo predstavo o njihovi ponudbi.

Za vse, ki jih zanima kultura, umetnost in skupnostne dejavnosti, je organizacija Zveza kulturnih društev Jesenice odlično mesto za obisk. Priporočamo, da obiskovalci preverijo njihovo spletno stran in se informirajo o prihajajočih dogodkih ter se udeležijo njihovih dejavnosti.

Ne odlašajte in stopite v stik z organizacijo preko njihove spletne strani, da se vključite v kulturno bogat program, ki ga ponujajo.

Go up