Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela - Jesenice

Naslov: Prosvetna cesta 11, 4270 Jesenice, Slovenija.
Telefon: 41703530.
Spletna stran: pgdkoroskabela.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela

Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Prosvetna cesta 11, 4270 Jesenice, Slovenija. Svojo specialiteto predstavlja v gasilski postaji, kjer nudijo kakovostne storitve gasilske pomoči in reševanja.

Za več informacij jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 41703530 ali pa obiščete njihovo spletno stran pgdkoroskabela.si. Na spletni strani boste našli dodatne podatke o njihovi dejavnosti in dogodkih, ki jih organizirajo.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo parkirišče in so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost in skrb za vse stranke ter obiskovalce.

Na platformi Google My Business imajo 1 mnenje, ki kaže na visoko zadovoljstvo strank. Povprečno mnenje je 5/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev in prijaznem odnosu do strank.

Za osebo, ki išče zanesljivo gasilsko društvo v regiji, je Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela odlična izbira. Njihova lokacija v Jesenicah omogoča hitro intervencijo in pomoč ob nesrečah ter požarih v okolici.

Naša priporočila: Če potrebujete strokovno gasilsko pomoč ali želite postati prostovoljni gasilec, obiščite spletno stran pgdkoroskabela.si in stopite v stik z njimi. Ne odlašajte, vaša varnost je njihova prednostna naloga!

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela

Prostovoljno gasilsko društvo Koroška Bela - Jesenice
ivica jernejc
5/5

Danes na praznik 1.maj, ste se edini po dolgih letih peljali s kombijem in naredili budnico tudi po cesti 1.maja v Podmežakli.
Lp
VSAKA ČAST- POHVALNO

Go up