Kulturni dom Hodoš - Hodoš

Naslov: Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija.

Specialitete: Središče za obiskovalce.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturni dom Hodoš

Kulturni dom Hodoš Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija

Kulturni dom Hodoš se nahaja na naslovu Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija. Ta kulturni center je specializiran kot Središče za obiskovalce in je znan po svoji pestri ponudbi kulturnih dogodkov.

Med njegovimi posebnostmi je zagotovljeno parkirišče ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v stavbo je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop. Kulturni dom Hodoš je primeren tudi za otroke, saj ponuja različne aktivnosti in prireditve, ki so prilagojene mlajši publiki.

Če iščete informacije o kulturnih dogodkih ali želite obiskati kulturni center v Hodošu, je Kulturni dom Hodoš prava destinacija za vas. Na žalost trenutno na Google My Business ni mnenj o tem podjetju, zato je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebe, ki iščejo kulturne dogodke ali želijo obiskati prireditve v Hodošu, je Kulturni dom Hodoš odlična izbira. S pestro ponudbo kulturnih aktivnosti in prireditev ter prilagojenim dostopom za vse obiskovalce, je to kulturno središče vredno obiska.

Za več informacij o prihajajočih dogodkih ali rezervaciji vstopnic, obiščite spletno stran Kulturnega doma Hodoš in se prepričajte sami. Ne zamudite priložnosti, da uživate v kulturnih doživetjih v Hodošu!

Go up