Krajevna knjižnica Hodoš - Hodoš

Naslov: Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija.

Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Hodoš

Krajevna knjižnica Hodoš Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija

Krajevna knjižnica Hodoš se nahaja na naslovu Hodoš 52, 9205 Hodoš, Slovenija. Gre za knjižnico s številnimi specialitetami in zanimivimi informacijami za obiskovalce.

Specialitete te knjižnice vključujejo raznoliko zbirko knjig in drugih publikacij, ki zadovoljijo različne bralne okuse in interese. Poleg tega je Krajevna knjižnica Hodoš opremljena s parkiriščem in je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča udoben obisk vsem obiskovalcem.

Čeprav ta knjižnica trenutno nima mnenj na Google My Business, je pomembno omeniti, da je mogoče pridobiti dragocene informacije in uživati v raznolikih storitvah, ki jih ponuja, kljub temu. Povprečno mnenje o knjižnici je trenutno ocenjeno z 0/5, vendar je pomembno poudariti, da je vsak obiskovalec povabljen, da si ustvari lastno mnenje.

Za osebo, ki išče informacije o Krajevni knjižnici Hodoš, je priporočljivo obiskati njihovo uradno spletno stran, kjer lahko najdejo več podrobnosti o njihovi ponudbi, odpiralnem času in morebitnih dogodkih. Prav tako je priporočljivo, da se obrnete na njih preko njihove spletne strani, da bi izvedeli več informacij ali rezervirali gradivo.

Zaključek: Če iščete raznoliko ponudbo knjig in publikacij ter želite obiskati prijazno in dostopno knjižnico, je Krajevna knjižnica Hodoš odlična izbira. Če vas zanima več informacij ali bi radi izkoristili njihove storitve, obiščite njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Ne zamudite priložnosti za odkrivanje bogate zakladnice znanja in zabave, ki jo ponuja Krajevna knjižnica Hodoš.

Go up