Knjižnica Hrušica - Hrušica

Naslov: Hrušica 55 A, 4276 Hrušica, Slovenija.
Telefon: 45834212.
Spletna stran: knjiznica-jesenice.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Hrušica

Knjižnica Hrušica je knjižnica v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Hrušica 55 A, 4276 Hrušica. Svoje storitve ponuja na telefonski številki 45834212 in ima tudi spletno stran knjiznica-jesenice.si.

Specializirana je za knjižnične storitve in omogoča raznoliko izbiro gradiva za bralce vseh starosti. Poleg tega ponuja tudi različne dogodke in dejavnosti za svoje obiskovalce.

Dodatne informacije o knjižnici vključujejo parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča udoben obisk za vse obiskovalce.

Na žalost, knjižnica Hrušica še nima mnenj na Googlu, zato je njeno povprečno mnenje trenutno 0/5. Kljub temu pa to ne zmanjšuje kakovosti storitev, ki jih ponuja.

Za osebo, ki išče knjižnico v prijetnem okolju in z bogato izbiro gradiva ter različnimi dogodki, je Knjižnica Hrušica odlična izbira. Njena lokacija v mirnem okolju omogoča sproščujočo izkušnjo ob obisku knjižnice.

Za vse, ki bi želeli obiskati Knjižnico Hrušica ali izvedeti več informacij, toplo priporočamo obisk njihove spletne strani in kontaktiranje preko nje. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete vse, kar vam lahko ponudi ta čudovita knjižnica!

Go up