Krajevna skupnost Hrušica - Hrušica

Naslov: Hrušica 55a, 4276 Hrušica, Slovenija.
Telefon: 45871260.

Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Hrušica

Krajevna skupnost Hrušica se nahaja na naslovu Hrušica 55a, 4276 Hrušica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 45871260. Podrobnosti o njihovi ponudbi lahko najdete na njihovi spletni strani.

Specialitete Krajevne skupnosti Hrušica vključujejo občinski urad, kjer lahko prebivalci pridobijo informacije in opravijo uradne zadeve.

Med drugimi zanimivimi informacijami je na voljo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja o Krajevni skupnosti Hrušica so trenutno omejena, saj podjetje nima nobenih mnenj na Google My Business. Povprečna ocena je zato trenutno 0/5.

Krajevna skupnost Hrušica se nahaja v mirnem okolju z lepo naravo v okolici. Za osebe, ki iščejo informacije ali pomoč glede občinskih zadev, je to odličen kraj za obisk. S prijaznim osebjem in priročno lokacijo je Krajevna skupnost Hrušica idealen kraj za pridobivanje potrebnih informacij.

Za vse, ki želijo izvedeti več ali se obrniti na Krajevno skupnost Hrušica, jih vabimo, da obiščejo njihovo spletno stran in se povežejo z njimi. Ne odlašajte in poiščite potrebne informacije ali storitve kar preko njihove spletne strani.

Go up