Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče - Medvode

Naslov: Zgornje Pirniče 31g, 1215 Medvode, Slovenija.
Telefon: 41621112.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče je gasilsko društvo z osredotočenostjo na zagotavljanje varnosti in pomoči v lokalni skupnosti Zgornje Pirniče. Nahaja se na naslovu Zgornje Pirniče 31g, 1215 Medvode, Slovenija, in jih lahko kontaktirate na Telefon: 41621112. Njihovo spletno stran najdete na Spletna stran: facebook.com.

Specializirani so za gasilsko postajo in zagotavljajo pomoč ob nesrečah ter nudijo preventivne ukrepe za varnost. Poleg tega imajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključujoči skupnosti.

Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 5/5, kar priča o njihovi zanesljivosti in kakovosti storitev. To je odličen pokazatelj njihovega ugleda v skupnosti.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu v Zgornjih Pirničah, je Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče odlična izbira zaradi svoje strokovnosti, predanosti in odličnih storitev, ki jih zagotavljajo. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi za več informacij ali za morebitno sodelovanje.

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče je ključen akter v lokalni skupnosti, zato je priporočljivo, da se obrnete nanje za vse potrebe po gasilski pomoči in preventivi.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče - Medvode
Uroš PERČIČ
5/5

Odzivnost strokovnost urejenost...

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornje Pirniče - Medvode
Bostjan Bosilj
5/5

Go up