Knjižnica Medvode - Medvode

Naslov: Cesta Komandanta Staneta 10, 1215 Medvode, Slovenija.
Telefon: 13613053.
Spletna stran: knjiznica-medvode.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 39 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Knjižnica Medvode

Knjižnica Medvode se nahaja na naslovu Cesta Komandanta Staneta 10, 1215 Medvode, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 13613053. Njihovo spletno stran najdete na Spletna stran: knjiznica-medvode.si. Gre za Javno knjižnico, ki ponuja širok izbor gradiva za vse generacije.

Knjižnica Medvode se ponaša z parkiriščem in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, tako zunanji kot notranji prostori so prilagojeni za vse obiskovalce. Ta knjižnica je znana tudi po svojem prijaznem osebju in bogati ponudbi gradiva.

Ta podjetje ima 39 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.9/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev in zadovoljstvu obiskovalcev.

Če iščete kvalitetno knjižnico v Medvodah z raznoliko ponudbo gradiva in prijaznim osebjem, je Knjižnica Medvode prava izbira za vas. Ne glede na to, ali ste ljubitelj knjig, revij, ali pa iščete gradivo za študij ali raziskovanje, v tej knjižnici boste zagotovo našli nekaj zase.

Za več informacij ali vprašanja jih obiščite na njihovi spletni strani in se prepričajte o njihovi pestri ponudbi. Priporočamo, da stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani in se prepričate o vseh njihovih storitvah ter dogodkih, ki jih ponujajo.

Mnenja o Knjižnica Medvode

Knjižnica Medvode - Medvode
Tomaz Kopac
5/5

Lepo urejena knjiznica, dobro zalozena, predvsem pa zelo ustrezljivi in prijazni zaposleni.

Knjižnica Medvode - Medvode
Boštjan Srčič - Srko
5/5

Lepo urejena knjižnica. Ogromna izbira knjig in CDjev. Velik bralni kotiček. Pogosto imajo zudi razstave slik ali druge dogodke kot so literarni večeri, s katerimi poskrbijo, da je v knjižnici vedno zanimivo. Kljub temu, da ni prav veliko parkirnih mest se vedno najde prosto mesto.

Knjižnica Medvode - Medvode
Mojca Domitrovič
5/5

Zelo zadovoljna z veliko izbiro knjig različnih žanrov. Tudi nove izdaje so dokaj hitro na voljo. Predvsem pa pohvalim vse zaposlene, saj se res potrudijo da nam ustrezejo Da o njihovi prijaznosti ne izgubljam besed.Res so super.

Knjižnica Medvode - Medvode
Dunja Vodopivec
5/5

Zelo prijazno osebje, strokovno, zna svetovati. In velika izbira knjig. Ni mi žal, da sem se včlanila.

Knjižnica Medvode - Medvode
Tajda Triller
5/5

Zelo prijazni, vedno pomagajo sploh sedaj v teh časih so zelo ustrežljivi 🙂

Knjižnica Medvode - Medvode
Miran Klavora
5/5

Prijazno, vljudno in strokovno osebje. Zelo priporočam.

Knjižnica Medvode - Medvode
Janja Tratnjek
5/5

Profesionalni,prijazni,dosegljivi in korektno.Rada se vračam.

Knjižnica Medvode - Medvode
slavko sansoni
4/5

Dobro organizirana prijazno osebje

Go up