KUD Pirniče - Medvode

Naslov: Zgornje Pirniče 6, 1215 Medvode, Slovenija.

Spletna stran: kud-pirnice.si.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 41 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od KUD Pirniče

KUD Pirniče Zgornje Pirniče 6, 1215 Medvode, Slovenija

KUD Pirniče je združenje ali organizacija, ki se nahaja na naslovu Zgornje Pirniče 6, 1215 Medvode, Slovenija. Spletno stran lahko obiščete na kud-pirnice.si. To podjetje je znano po svoji pestri ponudbi kulturnih dogodkov in aktivnosti, ki privabljajo številne obiskovalce.

Med njihove specialitete spadajo različni kulturni dogodki, delavnice, predstave in razstave, ki bogatijo kulturno življenje v regiji. Poleg tega KUD Pirniče ponuja tudi prostor za srečanja in druženje ter spodbuja ustvarjalnost in kreativnost med obiskovalci.

Druge zanimive informacije o KUD Pirniče vključujejo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost zagotavljanju vključujočega okolja za vse obiskovalce.

Na platformi Google My Business ima KUD Pirniče kar 41 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visoko oceno 4.5/5. To priča o visoki kakovosti storitev in dogodkov, ki jih ponuja organizacija.

Za vse, ki iščejo kulturne dogodke, prostor za srečanja ali želijo spodbuditi svojo ustvarjalnost, je obisk KUD Pirniče odlična izbira. Priporočamo kontaktiranje preko njihove spletne strani, kjer lahko najdete več informacij in se prijavite na njihove prihajajoče dogodke.

Mnenja o KUD Pirniče

KUD Pirniče - Medvode
Tilen Mlinaric
3/5

Dober vaški kulturni dom, ki pa bi rabil malenkost prenove.

KUD Pirniče - Medvode
Miha Dulmin
5/5

Super gledališče.

KUD Pirniče - Medvode
Jani Dolinar
5/5

Zelo prijazno osebje in zanimiv kulturni program.

KUD Pirniče - Medvode
Špela Bolta
5/5

Izredno lepa dvorana in prijazno osebje.

KUD Pirniče - Medvode
Zvone Sinkovic
5/5

Prizadevni na vseh področjih

KUD Pirniče - Medvode
Boštjan Pižent
5/5

Prijazni ljudje.

KUD Pirniče - Medvode
mojca porenta
5/5

Super.je

KUD Pirniče - Medvode
Rene Fras
5/5

Lepo urejeno

Go up