Prostovoljno gasilsko društvo Hrib loški Potok - Loški Potok

Naslov: Hrib - Loški potok 15, 1318 Loški Potok, Slovenija.
Telefon: 31791510.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Hrib loški Potok

Prostovoljno gasilsko društvo Hrib Loški Potok se nahaja na naslovu Hrib - Loški potok 15, 1318 Loški Potok, Slovenija. Gre za gasilsko društvo, ki se ponaša s dolgoletno tradicijo in strokovnim delom na področju gašenja in reševanja.

Telefonska številka za kontakt je 31791510, medtem ko lahko več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Specializirani so za gasilsko postajo in nudijo zanesljivo pomoč ob požarih in nesrečah v okolici. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku.

Trenutno nimajo nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje ocenjeno s 0/5. Kljub temu pa velja omeniti, da so zanesljivi in usposobljeni gasilci, ki svoje delo opravljajo s predanostjo in strokovnostjo.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu v Hribu Loškem Potoku, je PGD Hrib Loški Potok odlična izbira. Nudijo kakovostne storitve na področju gašenja in reševanja ter so dosegljivi preko svoje spletne strani za dodatne informacije.

Zato, če potrebujete zanesljivo gasilsko društvo v tem predelu Slovenije, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Ne odlašajte in se prepričajte o njihovi strokovnosti ter zanesljivosti!

Go up