Knjižnica Loški Potok - Loški Potok

Naslov: Hrib - Loški Potok 17, 1318 Loški Potok, Slovenija.
Telefon: 18350128.
Spletna stran: knjiznica-ribnica.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Loški Potok

Knjižnica Loški Potok se nahaja na naslovu Hrib - Loški Potok 17, 1318 Loški Potok, Slovenija. Ta knjižnica je odličen kraj za ljubitelje branja in iskalce informacij na različnih področjih. Svojim obiskovalcem ponuja raznovrstno zbirko knjig, revij in drugih gradiv, ki zadovoljijo različne bralne okuse.

Telefonska številka za kontakt z Knjižnico Loški Potok je 18350128. Za več informacij o njihovi ponudbi lahko obiščete njihovo spletno stran: knjiznica-ribnica.si. Poleg tega knjižnica ponuja tudi druge storitve, kot je parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča prijazno in enostavno izkušnjo obiskovalcem.

Če iščete mesto, kjer lahko preživite čas ob branju knjig ali se udeležite dogodkov in delavnic, je Knjižnica Loški Potok odlična izbira. Kljub temu, da trenutno ni mnenj na Google My Business, je vredno obiskati to knjižnico in se prepričati o njihovi ponudbi ter prijaznem osebju.

Z oceno povprečja 0/5 je jasno, da ima Knjižnica Loški Potok še veliko prostora za rast in izboljšave. Zato bi bilo koristno, če bi se zainteresirani obrnili na njihovo spletno stran in jih kontaktirali za več informacij ali povratne informacije. Ne odlašajte in odkrijte vse, kar vam lahko ta knjižnica ponudi!

Go up