NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK - Loški Potok

Naslov: Hrib - Loški Potok 112, 1318 Loški Potok, Slovenija.
Telefon: 41725525.

Specialitete: Športni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK

NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK se nahaja na naslovu Hrib - Loški Potok 112, 1318 Loški Potok, Slovenija. Svojo specialnost ponuja v obliki športnega kluba, ki je namenjen ljubiteljem aktivnega načina življenja. Poleg tega ponuja tudi druge storitve, kot so parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku.

Čeprav ta podjetje še nima nobenih mnenj na Google My Business, je njihova lokacija idilična za vse, ki si želijo pobegniti v naravo in se ukvarjati s športnimi aktivnostmi. Njihova povprečna ocena na spletu je trenutno 0 od 5, vendar to ne sme odvrniti potencialnih obiskovalcev od raziskovanja možnosti, ki jih ponuja NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK.

Za vse, ki iščejo prostor za sprostitev, rekreacijo in druženje v naravi, je NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK odlična izbira. S svojo pestro ponudbo športnih aktivnosti in prijetnim okoljem bo zagotovo navdušil vse obiskovalce, ne glede na njihove interese.

Če želite izvedeti več o njihovi ponudbi ali si rezervirati termin, jih lahko kontaktirate na telefonu 41725525. Priporočamo tudi, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate o vseh možnostih, ki jih ponuja NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK.

Ne odlašajte in si privoščite aktivno in sproščujoče doživetje v objemu narave. NARAVOSLOVNI DOM LD LOŠKI POTOK je prava izbira za vse, ki si želijo pobegniti od vsakdanjega vrveža in se prepustiti čarom aktivnega življenjskega sloga.

Go up