Pokopališče Šmarjeta - Šmarješke Toplice

Naslov: Šmarjeta 40, 8220 Šmarješke Toplice, Slovenija.
Telefon: 73077720.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Pokopališče Šmarjeta

Pokopališče Šmarjeta se nahaja na naslovu Šmarjeta 40, 8220 Šmarješke Toplice, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na Telefon: 73077720. Specializirani so za pokopališče in ponujajo različne storitve v zvezi s pogrebi. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

O Pokopališču Šmarjeta je bilo zapisano 1 mnenje na Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih nudijo. Lokacija pokopališča je mirna in primerna za dostojen slovo od ljubljenih oseb. Zaposleni so prijazni in ustrežljivi, kar dodatno prispeva k pozitivni izkušnji ob obisku.

Za osebe, ki iščejo informacije o Pokopališču Šmarjeta, je priporočljivo, da preverijo njihovo spletno stran za dodatne podrobnosti o storitvah in urniku. Lahko se obrnejo tudi na njihov telefonski kontakt za več informacij ali rezervacijo termina. S prijaznim osebjem in profesionalnim pristopom bodo poskrbeli, da bo slovo od pokojnika potekalo v skladu z željami in tradicijo.

Zaključek: Če iščete primerno in dostojno pokopališče za svoje ljubljene ter želite, da je celoten postopek organiziran in izveden brezskrbno, je Pokopališče Šmarjeta odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih storitvah ter se dogovorite za sestanek. Pokopališče Šmarjeta bo poskrbelo za vse potrebno, da se lahko poslovite od svojih dragih na spoštljiv in človeški način.

Mnenja o Pokopališče Šmarjeta

Pokopališče Šmarjeta - Šmarješke Toplice
Anica Hocevar
5/5

Go up