Osnovna šola Šmarjeta - Šmarjeta

Naslov: Šmarjeta 1, 8220 Šmarjeta, Slovenija.
Telefon: 73844180.
Spletna stran: os-smarjeta.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Osnovna šola Šmarjeta

Osnovna šola Šmarjeta se nahaja na naslovu: Šmarjeta 1, 8220 Šmarjeta, Slovenija. Svojo specialiteto najde v ponudbi Osnovne šole, kjer se posvečajo izobraževanju otrok na najboljši možni način. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke: 73844180 ali pa obiščete njihovo spletno stran: os-smarjeta.si.

Druge zanimive informacije o Osnovni šoli Šmarjeta vključujejo: Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja o tej šoli so različna, saj ima 2 mnenji na Google My Business. Kljub temu je povprečno mnenje o njej 3/5.

Osnovna šola Šmarjeta je odlična izbira za vse starše, ki iščejo kakovostno izobraževanje za svoje otroke. Njihova lokacija v Šmarjeti, Slovenija, omogoča enostaven dostop in prijetno okolje za učenje. Za vse dodatne informacije in vprašanja priporočamo obisk njihove spletne strani, kjer boste našli vse potrebne podatke.

Če iščete vrhunsko osnovno šolo za vašega otroka, ne odlašajte in obiščite Osnovno šolo Šmarjeta. Stopite v stik preko njihove spletne strani in se prepričajte o njihovi odlični ponudbi izobraževanja.

Mnenja o Osnovna šola Šmarjeta

Osnovna šola Šmarjeta - Šmarjeta
teja praznik
1/5

Osnovna šola Šmarjeta - Šmarjeta
vesna vesna
5/5

Go up