Etnološka zbirka Sveti Tomaž - Sv.Tomaž

Naslov: Sveti Tomaž 22, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija.
Telefon: 41467709.

Specialitete: Muzej kulturne dediščine.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Etnološka zbirka Sveti Tomaž

Etnološka zbirka Sveti Tomaž se nahaja na naslovu Sveti Tomaž 22, 2258 Sv.Tomaž, v Sloveniji. Lahko jih kontaktirate na telefonu 41467709. Ta muzej kulturne dediščine ponuja edinstveno in bogato izkušnjo za ljubitelje etnologije in kulturne dediščine.

Etnološka zbirka Sveti Tomaž je znana po svoji zbirki predmetov, ki prikazujejo zgodovino in tradicijo tega območja. Obiskovalci imajo priložnost spoznati življenje in običaje preteklih generacij ter se poglobiti v kulturno dediščino slovenskega ljudstva.

Če iščete izobraževalno in zanimivo izkušnjo, je Etnološka zbirka Sveti Tomaž odlična destinacija. Zbogom prinaša vpogled v preteklost in pomembnost ohranjanja kulturne dediščine za prihodnje generacije.

Če vas zanima več informacij ali če si želite rezervirati ogled, obiščite njihovo spletno stran. Poleg tega vam priporočamo, da si ogledate njihove razstave in se prepustite čarom preteklosti.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 0/5.

Če želite odkriti bogastvo kulturne dediščine Slovenije in se potopiti v zgodovino tega čudovitega območja, ne spreglejte Etnološke zbirke Sveti Tomaž. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in doživite edinstveno izkušnjo, ki vas bo navdušila.

Go up