Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž - Sv.Tomaž

Naslov: Sveti Tomaž 44, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija.
Telefon: 41260201.

Specialitete: Pisarna podjetja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž

Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž je kulturno društvo, ki se nahaja na naslovu Sveti Tomaž 44, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 41260201. Njihova specialiteta je Pisarna podjetja.

Med ostalimi zanimivimi informacijami o društvu je tudi to, da imajo Parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Na žalost, na platformi Google My Business nimajo še nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje društva 0/5.

Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž se nahaja v slikoviti vasici Sv.Tomaž v Sloveniji. Nudi različne kulturne dejavnosti in prireditve, namenjene lokalni skupnosti ter obiskovalcem. S svojo pisarno podjetja nudijo tudi različne storitve in informacije v zvezi z njihovimi dejavnostmi.

Če iščete kulturne dogodke ali želite izvedeti več o društvu, je obisk njihove spletne strani odličen način za začetek. Bodisi ste domačin ali obiskovalec, Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž vam lahko ponudi edinstveno izkušnjo spoznavanja lokalne kulture in umetnosti.

Zaradi pomanjkanja mnenj na spletu, bi bil vaš komentar ali povratna informacija lahko zelo dragocena za društvo. Zato vas spodbujamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Morda boste odkrili skrite bisere lokalne kulture in umetnosti, ki jih ponuja Kulturno društvo Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž.

Go up