Krajevna knjižnica Sveti Tomaž - Sveti Tomaž

Naslov: Sveti Tomaž 11, 2258 Sveti Tomaž, Slovenija.
Telefon: 27133058.
Spletna stran: orm.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Sveti Tomaž

Krajevna knjižnica Sveti Tomaž je lokalna knjižnica, ki se nahaja na naslovu Sveti Tomaž 11, 2258 Sveti Tomaž, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon 27133058 ali obiščete njihovo spletno stran.

Knjižnica je specializirana za knjižnične storitve in je odličen vir informacij za prebivalce in obiskovalce Svetega Tomaža. Poleg tega knjižnica ponuja tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do njihovih storitev.

Čeprav na Googlu nimajo nobenih mnenj, je pomembno, da se obiskovalci zavedajo, da je to lahko odličen vir informacij in zabave za vse generacije. Povprečna ocena knjižnice je trenutno 0/5, vendar ne dovolite, da vas to odvrne od obiska in izkoristka njihovih storitev.

Za osebe, ki iščejo informacije o knjižnici v Svetem Tomažu, je Krajevna knjižnica Sveti Tomaž odlična izbira. Njihova lokacija, specializacija v knjižničnih storitvah ter dostopnost za vse obiskovalce jo postavljajo v središče lokalne skupnosti.

Zato je priporočljivo, da obiskovalci razisko

Go up