Pokopališče Kozje - Občina Kozje

Naslov: 3260 Občina Kozje, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Kozje

Pokopališče Kozje 3260 Občina Kozje, Slovenija

Pokopališče Kozje se nahaja na naslovu 3260 Občina Kozje, Slovenija. To je pokopališče s specializacijo v tematiki Pokopališče. Poleg tega, da ponuja storitve povezane s pokopi, ima tudi dodatne ugodnosti za obiskovalce.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Pokopališču Kozje so tudi parkirišče, ki je na voljo za obiskovalce, ter možnost dostopa za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v pokopališče je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča lažji dostop in premikanje po lokaciji.

Mnenja uporabnikov so ključnega pomena pri izbiri pokopališča, zato je pomembno omeniti, da Pokopališče Kozje trenutno nima nobenih ocen na platformi Google My Business. Povprečna ocena zato znaša 0/5.

Zaradi svoje specializacije in dodatnih ugodnosti za obiskovalce je Pokopališče Kozje odlična izbira za tiste, ki iščejo primerno lokacijo za pokop. Lokacija v Občini Kozje omogoča enostaven dostop, medtem ko prilagojenost za osebe na invalidskem vozičku poveča dostopnost lokacije.

Za vse dodatne informacije ali rezervacije obiska priporočamo obisk njihove spletne strani in kontaktiranje preko njihovega uradnega kanala. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o kakovosti storitev, ki jih ponujajo.

Go up