Turistično društvo Kozje - Kozje

Naslov: Kozje 37, 3260 Kozje, Slovenija.
Telefon: 31336463.

Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Turistično društvo Kozje

Turistično društvo Kozje je društvo, ki se nahaja na naslovu Kozje 37, 3260 Kozje, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 31336463. Specializirani so za Turistično informacijski center, ki ponuja obsežne informacije o turističnih atrakcijah v okolici.

Med drugimi zanimivimi informacijami je treba poudariti, da imajo na voljo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega je prostor primeren tudi za otroke, kar omogoča prijetno doživetje za celotno družino.

Glede na mnenja uporabnikov na platformi Google My Business je treba poudariti, da ima Turistično društvo Kozje trenutno 0 mnenj, kar pomeni, da še ni dostopno nobeno mnenje. Zato je povprečna ocena trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o turističnih možnostih v okolici Kozjega, je Turistično društvo Kozje odličen vir informacij. Njihov turistični informacijski center bo zagotovo nudil vse potrebne podatke o znamenitostih, aktivnostih in dogodkih v regiji.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se obrniti na njihov kontakt. Ne oklevajte, saj vas čaka nepozabno doživetje v čudoviti pokrajini Kozjega!

Go up