OŠ Kozje - Občina Kozje

Naslov: Kozje 131, 3260 Občina Kozje, Slovenija.
Telefon: 38090510.
Spletna stran: oskozje.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.5/5.

Lokacija od OŠ Kozje

OŠ Kozje je šola, ki se nahaja na naslovu Kozje 131, 3260 Občina Kozje, Slovenija. Svojo posebnost vidi v tem, da se osredotoča na učenje in razvoj otrok v okviru osnovne šole. Svojim učencem nudi kakovostno izobraževanje ter ustvarjalno in spodbudno okolje za učenje.

Šola je dostopna tako preko telefonske številke 38090510, kot tudi preko spletne strani oskozje.si, kjer si lahko zainteresirani pridobijo več informacij o programih, dejavnostih in dogodkih, ki jih šola ponuja.

Med drugimi zanimivimi informacijami o šoli je tudi to, da ima parkirišče ter je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop.

Na Googlu My Business je šola prejela že 2 mnenji, pri čemer je povprečna ocena 3.5/5. To kaže, da so dosedanji obiskovalci imeli pozitivne izkušnje z učenjem in delovanjem šole.

Za osebo, ki išče informacije o OŠ Kozje, je ta šola odlična izbira, če si želi kakovostnega izobraževanja za svojega otroka v prijetnem in spodbudnem okolju. Z veliko možnostmi za razvoj in učenje ter prilagojenim dostopom za vse, je OŠ Kozje prava izbira za družine, ki cenijo izobraževanje in skrb za razvoj svojih otrok.

Sklepamo, da je OŠ Kozje odlična izbira za vse družine, ki si želijo kakovostnega izobraževanja za svoje otroke. Za več informacij in prijavo na šolo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran oskozje.si in stopite v stik s šolo. Ne odlašajte, temveč izkoristite priložnost za odlično izobraževanje svojega otroka!

Mnenja o OŠ Kozje

OŠ Kozje - Občina Kozje
jože arzenšek
4/5

Zelo lepa dvorana.

OŠ Kozje - Občina Kozje
Herwig Wassermann
3/5

Go up