Osnovna šola Juršinci - Juršinci

Naslov: Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija.
Telefon: 27580071.
Spletna stran: osjursinci.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Osnovna šola Juršinci

Osnovna šola Juršinci se nahaja na naslovu Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija. Ta osnovna šola se ponaša z dolgoletno tradicijo in odličnim šolskim programom. Specialiteta šole je osnovno izobraževanje, ki je prilagojeno potrebam in interesom vsakega posameznega učenca.

Šola je opremljena s parkiriščem ter je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod v šolo je prav tako prilagojen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop vsem učencem.

Če želite stopiti v stik z Osnovno šolo Juršinci, jih lahko pokličete na telefonsko številko 27580071 ali obiščete njihovo spletno stran. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o šoli, programih, dogodkih in kontaktne podatke.

Ta izobraževalna ustanova je prejela 4 mnenja na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 4.5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in odlično delo šole pri izvajanju izobraževalnega programa.

Za vse, ki iščejo kakovostno osnovno šolo z individualnim pristopom k učencem, je Osnovna šola Juršinci odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovem programu ter možnostih vpisa. Ne odlašajte, stopite v stik z njimi in zagotovite odlično izobraževanje za vašega otroka!

Mnenja o Osnovna šola Juršinci

Osnovna šola Juršinci - Juršinci
andrej grabrovec
5/5

ta vaška šola je zelo prijazna ima dobre pogoje in je super?

Osnovna šola Juršinci - Juršinci
Sandra Kukovec
5/5

Osnovna šola Juršinci - Juršinci
Bostjan Kosi
3/5

Osnovna šola Juršinci - Juršinci
Ksenja Zmauc
5/5

Go up