Občinski odbor LDS Juršinci - Juršinci

Naslov: Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija.

Specialitete: Politična stranka.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Občinski odbor LDS Juršinci

Občinski odbor LDS Juršinci Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija

Občinski odbor LDS Juršinci je politična stranka s sedežem na naslovu Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija. Ta organizacija se osredotoča na lokalno politiko in sodelovanje v občini Juršinci. Poleg tega se nahaja v mirnem okolju, obdanem z naravo, kar omogoča sproščujoče okolje za politične aktivnosti in sestanke.

Specializirani so za politično delovanje in zastopanje interesov svojih članov v lokalni skupnosti. Njihova glavna dejavnost je organiziranje političnih akcij, srečanj in kampanj za spodbujanje svojih političnih idealov in programov.

Občinski odbor LDS Juršinci ponuja tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh skupin v njihove dejavnosti.

Glede na spletno stran Google My Business, ta organizacija trenutno nima nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje 0/5. To lahko pomeni, da je še relativno neznana ali pa da preprosto ni bilo dovolj ocen, da bi oblikovali mnenje o njihovi dejavnosti.

Za osebo, ki išče informacije o Občinskem odboru LDS Juršinci, bi bilo koristno obiskati njihovo spletno stran, kjer bi lahko izvedela več o njihovih programih, dejavnostih in kako se lahko vključi v njihovo politično delovanje. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovem delu ter morebitno sodelovanje.

Zaradi pomanjkanja mnenj na Google My Business je pomembno, da se osebe, ki so sodelovale ali imajo izkušnje z Občinskim odborom LDS Juršinci, odločijo deliti svoje mnenje, da bi pomagali drugim pri iskanju informacij o tej organizaciji.

Go up