Lovska družina Juršinci - Juršinci

Naslov: Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija.

Spletna stran: zld-ptuj-ormoz.com.
Specialitete: Lovsko društvo.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Lovska družina Juršinci

Lovska družina Juršinci Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija

Lovska družina Juršinci je društvo, ki se nahaja na naslovu Juršinci 19, 2256 Juršinci, Slovenija. Posebno specialiteto predstavlja njihovo lovsko društvo, ki je znano po svoji predanosti in strokovnosti. Društvo ponuja številne dejavnosti, povezane z lovstvom in ohranjanjem narave.

Obiskovalcem je na voljo tudi parkirišče, poleg tega pa je lokacija dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku. To omogoča enostaven dostop in udobno izkušnjo obiska za vse obiskovalce.

Če želite izvedeti več informacij o Lovski družini Juršinci, lahko obiščete njihovo spletno stran zld-ptuj-ormoz.com. Na njihovi spletni strani boste našli podrobnejše informacije o njihovi dejavnosti, dogodkih in možnostih sodelovanja.

Čeprav Lovska družina Juršinci še nima mnenj na Google My Business, je pomembno, da se zavedate njihove predanosti in strokovnosti pri delu. Kljub temu, da povprečno mnenje trenutno znaša 0/5, je to lahko odraz le nedavnega začetka njihovega delovanja na spletu.

Za vse ljubitelje narave in lovstva je Lovska družina Juršinci odlična izbira za pridobivanje novih izkušenj in znanj na tem področju. Če želite izvedeti več ali se pridružiti njihovim dejavnostim, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi.

Go up