Turistično društvo Veržej - Veržej

Naslov: Bunčani 41, 9241 Veržej, Slovenija.

Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.6/5.

Lokacija od Turistično društvo Veržej

Turistično društvo Veržej Bunčani 41, 9241 Veržej, Slovenija

Turistično društvo Veržej je zelo uporabno društvo, ki se nahaja na naslovu Bunčani 41, 9241 Veržej, Slovenija. To društvo ima tudi telefonsko številko in spletno stran, vendar nista navedeni na njihovi Google My Business strani.

Glavna specialiteta Turističnega društva Veržej je turistično informacijski center. To pomeni, da je to društvo specializirano za pomoč turistom in zagotavljanje informacij o lokalnih znamenitostih, dogodkih in dejavnostih. Je primerno za otroke in ima dostopno parkirišče za osebe na invalidskih vozičkih, kar ga naredi tudi dostopno za vse.

Na trenutek ima to podjetje 5 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 3.6/5. Mnenja so pomembna, ker dajejo vpogled v izkušnje drugih obiskovalcev in lahko vam pomagajo pri odločanju, če želite obiskati turistično informacijski center.

Druge zanimive informacije o Turističnem društvu Veržej so, da imajo tudi informacije o kulturnih in naravnih znamenitostih, dogodkih in dejavnostih v Veržeju in okolici. Lahko va pomagajo pri načrtovanju izleta ali počitnice in vam ponudijo svetovalne storitve za najboljši izbor prenočišč, restavracij in drugih dejavnosti.

V končni fazi vas očitno zanima, če je Turistično društvo Veržej vredno obiska. Odgovor je odvisen od vaših interesov in pričakovanj, vendar lahko z gotovostjo trdim, da bo obisk informacijskega centra lahko zelo koristen, če želite raziskati Veržej in okolico. Če ste na poti ali na počitnicah v Sloveniji, vam preporočamo, da se ogledate njihovo spletno stran in jih kontaktirate zaradi dodatnih informacij in svetovanja.

Mnenja o Turistično društvo Veržej

Turistično društvo Veržej - Veržej
Mira Stančič
4/5

Zelo prijazno osebje.

Turistično društvo Veržej - Veržej
roman čuš
3/5

Turistično društvo Veržej - Veržej
milan vrabelj
5/5

Turistično društvo Veržej - Veržej
Andrej Rus
5/5

Turistično društvo Veržej - Veržej
Breda Frank
1/5

Go up