Vrtec Veržej - Veržej

Naslov: Puščenjakova ulica 8, 9241 Veržej, Slovenija.
Telefon: 51600980.
Spletna stran: vrtec-verzej.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Veržej

Vrtec Veržej se nahaja na naslovu Puščenjakova ulica 8, 9241 Veržej, Slovenija. Ta vrtec, ki se nahaja v idiličnem okolju, ponuja specialitete v področju predšolske vzgoje.

Spletna stran vrtec-verzej.si nudi obiskovalcem informacije o programih, dejavnostih in možnostih, ki jih nudijo. Vrtec Veržej je znan po svoji strokovnosti in predanosti otrokom, saj se trudijo zagotoviti kakovostno vzgojo in varno okolje za otroke.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Vrtcu Veržej je tudi podatek, da imajo na voljo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v vrtec je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh otrok ne glede na morebitne posebnosti.

Čeprav Vrtec Veržej nudi vrhunsko storitev, trenutno še nima mnenj na platformi Google My Business. Kljub temu, se povprečno mnenje trenutno ocenjuje kot 0/5.

Za vse starše in skrbnike, ki iščejo kakovosten vrtec z izjemno vzgojnim programom, je Vrtec Veržej odlična izbira. Njihova predanost otrokom in strokovnost je zagotovilo, da bodo vaši otroci deležni najboljše možne oskrbe in vzgoje.

Za več informacij ali za prijavo svojega otroka v Vrtec Veržej obiščite njihovo spletno stran vrtec-verzej.si. Ne odlašajte in omogočite svojemu otroku najboljše možno izkušnjo v predšolskem obdobju!

Go up