Salezijanski mladinski center Veržej - Veržej

Naslov: Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej, Slovenija.

Spletna stran: marianum.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Salezijanski mladinski center Veržej

Salezijanski mladinski center Veržej Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej, Slovenija

Salezijanski mladinski center Veržej se nahaja na naslovu Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej, Slovenija. Center je znan po svoji predanosti mladim in njihovemu razvoju. Spletna stran marianum.si ponuja več informacij o njihovih dejavnostih in programih.

Med specialitetami centra izstopa njihova prilagodljivost in individualen pristop do vsakega obiskovalca. Poleg tega se ponašajo z raznolikimi programi in dejavnostmi, ki so namenjene spodbujanju ustvarjalnosti in družabnosti mladih.

Druge zanimive informacije vključujejo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vstopne poti, prilagojene za enostaven dostop. To kaže na njihovo predanost zagotavljanju vključujočega okolja za vse obiskovalce.

Mnenja uporabnikov o Salezijanskem mladinskem centru Veržej so izjemno pozitivna. S povprečno oceno 5/5 na Google My Business, je jasno, da je center priljubljen in cenjen med obiskovalci.

Za osebo, ki išče prostor za razvoj, ustvarjalnost in druženje, je Salezijanski mladinski center Veržej odlična izbira. Njihova raznolika ponudba programov in prijazno okolje omogočata osebno rast in nova spoznanja. Ne glede na starost ali interese, bo vsakdo našel nekaj zase v tem centru.

Zato, če si želite izvedeti več o Salezijanskem mladinskem centru Veržej in se pridružiti njihovim aktivnostim, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Ne odlašajte, ampak se pridružite skupnosti ustvarjalnih in raznolikih posameznikov že danes!

Mnenja o Salezijanski mladinski center Veržej

Salezijanski mladinski center Veržej - Veržej
Zvonko Kolarič
5/5

Odlično, priporočam.

Go up