Stadion Domžale - Domžale

Naslov: Kopališka cesta 4, 1230 Domžale, Slovenija.
Telefon: 17216862.

Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 508 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Stadion Domžale

Stadion Domžale je športni objekt, ki je lociran na Kopališki cesti 4, 1230 Domžale, Slovenija. To je domača arena nogometnega kluba NK Domžale in ponuja kapaciteto za 3.212 gledalcev. Stadion je bil odprt leta 2008 in ponuja sodobno in udobno okolje za športne dogodke in druge prireditve.

Stadion Domžale ima tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vstop na stadion je tudi brez težav mogoč za osebe z ovirami, saj so ustrezno opremljeni.

Na Google My Business ima stadion 508 mnenj z povprečno oceno 4.2/5. Mnenja gostov so večinoma pozitivna in poudarjajo dobro organizacijo, sodobno infrastrukturo in prijazen personal.

Če iščete informacije o stadionu Domžale, bi bilo priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdete podrobnejše informacije o prihajajočih dogodkih, nakupu vstopnic in še več.

V skupnem so Stadion Domžale moderna in dobro opremljena športna objekta, ki ponujajo udobno in prijetno doživetje ob športnih in drugih prireditvah. Zaradi njegove sodobne infrastrukture in prijaznega okolja je to zelo priljubljen med športnimi navdušenci in drugimi obiskovalci.

Zato vam priporočamo, da obiščete stadion Domžale in preverite, kaj ima v rezervo. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in doživite izjemno športno doživetje

Mnenja o Stadion Domžale

Stadion Domžale - Domžale
Melita Leva
4/5

Pogrešam zunanje garderode in možnost uporabe stranišča. Sicer o.k..

Stadion Domžale - Domžale
Igor Fabjan
3/5

Atletski in nogometni stadion v prijetno zelenem okolju. Blizu mestnega središča.

Stadion Domžale - Domžale
Darko Kodež
5/5

Teren je dober in vzdušje tapravo. Tudi dobro igrajo.

Stadion Domžale - Domžale
Martin Leskovar
4/5

Lep turnir U8

Stadion Domžale - Domžale
Emir MURTIĆ
4/5

Vse lepo in prav a nekaj bo treba ukreniti z drenažo na igrišču,ta je katastrofalna,no če bi pa še snemalne stolpe naredili bolj široke nebi bilo odveč?

Stadion Domžale - Domžale
Ožbe Pečar
5/5

Kot atletski stadion se za trening otrok in mladine odločno obnese

Stadion Domžale - Domžale
Viktor Nermin Hilic
5/5

Spodobno za Slovenijo. Uspehi ekipe še izboljšajo izkušnjo.

Stadion Domžale - Domžale
Romi Žibert
5/5

Šport je zakon☺️

Go up