grad VOGRSKO - Volčja Draga

Naslov: Vogrsko 98, 5293 Volčja Draga, Slovenija.

Specialitete: Grad.

Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od grad VOGRSKO

grad VOGRSKO Vogrsko 98, 5293 Volčja Draga, Slovenija

Želite obiskati grad z zgodovinsko vrednostjo in lepim arhitekturnim slogom Potem je grad VOGRSKO prav ta kraj za vas

Grad VOGRSKO se nahaja na naslovu Vogrsko 98, 5293 Volčja Draga, Slovenija in je eno izmed najzanimivejših znamenitosti v Sloveniji. Zgodovina gradu sega v 13. stoletje, ko so ga prvotno zgradili kot srednjeveško trdnjavo. V času vladavine Habsburžanov so ga preuredili v reprezentančno rezidenco, ki stoji še danes in privablja številne turiste.

Grad VOGRSKO je znan po svojih razkošnih apartmajih in dvoranah, ki so primerni za organizacijo porok, konferenc in drugih dogodkov. Na gradu lahko najdete tudi restavracijo, kjer lahko uživate v tradicionalni slovenski kuhinji. Med posebnostmi gradu štejejo tudi njegovi lepi vrt in park, kjer lahko sprehodite in uživate v naravi.

Lokacija gradu je ena izmed njegovih največjih prednosti. Leži v idilični naravni okolici, oddaljen od glavnega mesta Ljubljane za manj kot eno uro vožnje avtomobilom. Grad je obdan z lepimi vinogradi in gozdovi, ki ponujajo številne možnosti za rekreativne dejavnosti.

Če iščete informacije o gradu VOGRSKO, vas priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran, kjer lahko najdete več informacij o njihovih storitvah, cenikih in dogodkih. Na spletni strani lahko tudi naredite rezervacijo za obisk gradu ali organizacijo dogodka.

Če ste interesirani za mnenja drugih obiskovalcev, lahko preverite Google My Business, kjer lahko preberete tri mnenja o gradu VOGRSKO. Povprečna ocena je 4.3/5, kar kaže na zadovoljstvo obiskovalcev.

V končnem koncu vas priporočamo, da obiščete grad VOGRSKO in preverite njegove lepote zlasti, če iščete primerno lokacijo za organizacijo poroke, konference ali drugih dogodkov. Grad VOGRSKO vam bo zagotovo ponudil nepozabno izkušnjo, zato vas priporočamo, da se skozi njihovo spletno stran seznanite z njihovimi storitvami in rezervirate obisk.

Mnenja o grad VOGRSKO

grad VOGRSKO - Volčja Draga
Andrej Vidmar
5/5

grad VOGRSKO - Volčja Draga
Anton Gorjan
4/5

grad VOGRSKO - Volčja Draga
Luka Soban
4/5

Go up