Gostišče ob Planšarskem Jezeru - Zgornje Jezersko

Naslov: 125a Zgornje Jezersko, Zgornje Jezersko, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija.
Telefon: 42545060.
Spletna stran: gostisceobjezeru.si.
Specialitete: Restavracija.
Druge zanimive informacije: Mize na prostem, Dostop z avtomobilom, Za s seboj, Strežba na lokaciji, Dostava, Hitra storitev, Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Alkohol, Kava, Majhne porcije, Pivo, Vino, Žgane pijače, Zajtrk, Malica, Kosilo, Večerja, Sladice, Sedišča, Ima bar, Toaleta, Prijetno in udobno, Priložnostno, Skupine, Sprejemajo rezervacije, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Otroški meni, Primerno za otroke, Visoki otroški stoli, Brezplačno parkirišče, Brezplačno parkirišče na ulici, Parkirišče, Psi so dovoljeni.
Mnenja: Ta podjetje ima 2431 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Gostišče ob Planšarskem Jezeru

Gostišče ob Planšarskem Jezeru je restavracija v idilični naravi, ki se nahaja na naslovu 125a Zgornje Jezersko, Zgornje Jezersko, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija. Imajo telefon za rezervacije: 42545060 in spletno stran: gostisceobjezeru.si.

Ta restavracija je znana po svojih specialitetetih in ponuja mize na prostem, dostop z avtomobilom in strežbo na lokaciji. Imajo tudi dostavo, hitro storitev, številne mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, parkirišče, sanitarije in vhod, ki je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku. Na voljo so alkohol, kava, majhne porcije, pivo, vino, žgane pijače, zajtrk, malica, kosilo, večerja, sladice in sedeža. V restavraciji je bar, toaleta, prijetno in udobno okolje, primerno za otroke in sprejemajo rezervacije. Sprejemajo plačila z debetnimi in kreditnimi karticami, mobilnim plačevanjem in imajo tudi otroški meni.

Psov dovoljujejo in imajo brezplačno parkirišče in brezplačno parkirišče na ulici. Gostišče ob Planšarskem Jezeru je prejelo 2431 mnenj na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Če iščete restavracijo v idilični naravi, ki nudi visoko kvaliteto hrane in pijače, je Gostišče ob Planšarskem Jezeru zagotovo vredno ogleda. Zato jih obiskajte na svoji spletni strani: gostisceobjezeru.si.

Go up