Prostovoljno gasilsko društvo Gotovlje - Žalec

Naslov: Gotovlje 34, 3310 Žalec, Slovenija.
Telefon: 51389990.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Gotovlje

Prostovoljno gasilsko društvo Gotovlje je znano po svojem delovanju kot gasilska postaja in je locirano na naslovu Gotovlje 34, 3310 Žalec, Slovenija. Lahko vas kontaktirate tudi na telefonu 51389990. Če želite preučiti več o njih, lahko obiščete njihovo spletno stran na facebook.com.

Med specialitete Prostovoljnega gasilskega društva Gotovlje spadajo reševanja in preprečevanja požarov, ki jih opravljajo prostovoljno. So pomembna del koncepta varnosti v lokalni skupnosti Žalec. Če iščete pomoč v zvezi z varnostjo in požarnimi zadevami, so oni pravo mesto, kamor se lahko obrnete.

Poleg tega so Prostovoljno gasilsko društvo Gotovlje ugodno locirano, saj imajo na voljo parkirnišče in so dostopni tudi osebam na invalidskih vozičkih. Vhod je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih.

Če želite prebrati mnenja drugih ljudi o Prostovoljnem gasilskem društvu Gotovlje, lahko to storite na Google My Business, kjer so zapisani 4 mnenja z povprečnim mnenjem 5/5.

V skupnosti so Prostovoljno gasilsko društvo Gotovlje cenjeni in spoštovani, saj delujejo v interesu varnosti lokalne skupnosti. Če iščete pomoč ali želite sodelovati z njihovo organizacijo, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani, kjer bodo radi odgovorili na vsa vprašanja in pomoči.

Go up