Podružnična osnovna šola Gotovlje - Žalec

Naslov: Gotovlje 73, 3310 Žalec, Slovenija.
Telefon: 35718127.
Spletna stran: pos-gotovlje.splet.arnes.si.
Specialitete: Šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Podružnična osnovna šola Gotovlje

Podružnična osnovna šola Gotovlje se nahaja na naslovu Gotovlje 73, 3310 Žalec, Slovenija. Ta šola ponuja kakovostno izobraževanje za otroke v lokalni skupnosti. Svojo spletno stran lahko najdete na pos-gotovlje.splet.arnes.si.

Ena izmed glavnih specialitet te šole je njihov poudarek na izobraževanju in razvoju otrok. Poleg tega šola ponuja različne možnosti za učenje in aktivnosti za učence.

Podružnična osnovna šola Gotovlje je znana tudi po svoji dostopnosti in prijaznem okolju. Imajo parkirišče ter dostopne vhode za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enakopraven dostop do šole.

Na spletni strani je mogoče najti mnenja uporabnikov, ki so šolo ocenili z oceno 5/5. To priča o visoki kakovosti izobraževanja in zadovoljstvu učencev ter njihovih staršev.

Če iščete šolo za svojega otroka, ki mu bo nudila kakovostno izobraževanje in prijazno okolje, je Podružnična osnovna šola Gotovlje odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi ter možnostih za vpis. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi še danes!

Mnenja o Podružnična osnovna šola Gotovlje

Podružnična osnovna šola Gotovlje - Žalec
Aleksander Trobiš
5/5

Šolska stavba je kljub starosti 117 let, dobro vzdrževana in moderno opremljena. Poleg štirih učilnic je tu še knjižnica, majhna telovadnica, razdelilnica hrane z jedilnico in zbornica. Za šolo sta ograjena asfaltno športno in travnato otroško igrišče.
Šola poleg prosvete aktivno deluje tudi v vaškem družbenem in kulturnem dogajanju, zato je krajevno nepogrešljiva, otrokom pa daje široke možnosti aktivnega udejstvovanja pri raznih prireditvah. Je visoko ekološko ozaveščena in za to nagrajena šola. Otroški pevski zbor Vandrovček je med najboljšimi v regiji.

Go up