gotovlje - Žalec

Naslov: Gotovlje 165b, 3310 Žalec, Slovenija.

Specialitete: Varna hiša.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od gotovlje

gotovlje Gotovlje 165b, 3310 Žalec, Slovenija

Gotovlje 165b je restavracija s posebnimi specialitetami, ki se nahaja na naslovu: Naslov: Gotovlje 165b, 3310 Žalec, Slovenija. Restavracija ponuja varno in prijetno okolje za vse obiskovalce, zato je njihova specialiteta Varna hiša.

Dodatne zanimive informacije o restavraciji vključujejo parkirišče, ki je na voljo za goste, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku. To zagotavlja enostaven in udoben dostop za vse goste, ne glede na njihove potrebe.

Na žalost, po podatkih Google My Business, restavracija Gotovlje 165b trenutno nima nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje trenutno 0/5. Kljub temu pa to ne pomeni, da ni vredno obiska, saj lahko vsak gost s svojo izkušnjo prispeva k izboljšanju povprečja.

Za osebo, ki išče informacije o restavraciji Gotovlje 165b, je pomembno vedeti, da ponuja posebne specialitete v prijetnem okolju. S svojo lokacijo v Žalcu je enostavno dostopna in nudi prijazno dobrodošlico vsem gostom, vključno s tistimi s posebnimi potrebami. Priporočamo, da obiskovalci preverijo njihovo spletno stran za dodatne informacije in morebitne posebne ponudbe.

Zaključujemo s priporočilom, da se obrnete na restavracijo Gotovlje 165b prek njihove spletne strani in si rezervirate mizo za nepozaben obisk. Ne glede na trenutno povprečno mnenje, je vsak gost pomemben in lahko prispeva k ustvarjanju prijetne izkušnje v tej restavraciji.

Go up