Hmezad, kmetijska zadruga Gotovlje z.o.o. - Žalec

Naslov: Gotovlje 71, 3310 Žalec, Slovenija.
Telefon: 35718151.
Spletna stran: kz-gotovlje.si.
Specialitete: Železnina.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Baterije, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 10 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Hmezad, kmetijska zadruga Gotovlje z.o.o.

Hmezad, kmetijska zadruga Gotovlje z.o.o. je eno pomembnih podjetij v Sloveniji, specializirano za železno industrijo. Ustanovljeno je bilo leta 1952 in ima bogato tradicijo v proizvodnji in izvozu kvalitetnih železnih izdelkov.

Njihova naslovna ulica je Gotovlje 71, 3310 Žalec, Slovenija. Lahko jih kontaktirate tudi po telefonu 35718151. Če želite preučiti njihovo ponudbo, lahko to storite na njihovi spletni strani kz-gotovlje.si.

Med specialitete Hmezada, kmetijske zadruge Gotovlje z.o.o. spadajo predvsem železna industrija, ki je pomembna za njihovo podjetje. Poleg tega pa imajo tudi drugih zanimivih informacij, ki so lahko uporabne za obiskovalce, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, baterije in sprejem kreditnih kartic.

Na Google My Business imajo Hmezad, kmetijska zadruga Gotovlje z.o.o. 10 mnenj, s povprečno oceno 4.1/5.

Če ste iskalci informacij o podjetjih v Sloveniji, ki se ukvarjajo z železno industrijo, je Hmezad, kmetijska zadruga Gotovlje z.o.o. zelo preporočljivo. Obiščite njihovo spletno stran in se seznanite z njihovo bogato ponudbo.

Go up