Cerkev sv. Križa, Črenšovci - Črenšovci

Naslov: Ulica Prekmurske čete 10, 9232 Črenšovci, Slovenija.
Telefon: 25735790.
Spletna stran: druzina.si.
Specialitete: Cerkev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 7 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Cerkev sv. Križa, Črenšovci

Cerkev sv. Križa v Črenšovcih je ena znamenitosti, ki jo je treba obiskati, če ste v tem kraju. Naslov te verske stavbe je Ulica Prekmurske čete 10, 9232 Črenšovci, Slovenija. Če želite poklicati cerkev, lahko to počete na številki 25735790.

Cerkev sv. Križa je znana po svoji lepoti in arhitekturi. Je primerna za obiskovalce, ki iščejo duhovno obogatitev in mir. Na spletni strani druzina.si lahko najdete več informacij o njej.

Med posebnostmi cerkve je njena lepa arhitektura in notranjost, ki vzbujata občutek duhovnosti in verskega spoštovanja. Je primerna za obiskovalce, ki iščejo duhovno obogatitev in mir. V cerкви je na voljo tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani Google My Business ima cerkev 7 mnenj, s povprečnim mnenjem 4.9/5. To pomeni, da so obiskovalci zelo zadovoljni z njeno storitvijo in jo priporočajo drugim.

Če iščete versko stavbo, ki vzbudi občutek duhovnosti in verskega spoštovanja, je cerkev sv. Križa v Črenšovcih idealna izbira. Na njeni spletni strani lahko najdete več informacij o njej in njenih storitvah. Zato priporočamo, da obiščete spletno stran druzina.si in se povežete z njimi.

Go up