Krajevna knjižnica Črenšovci - Črenšovci

Naslov: Ulica Prekmurske čete 23, 9232 Črenšovci, Slovenija.

Spletna stran: www3.knjiznica-lendava.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Črenšovci

Krajevna knjižnica Črenšovci Ulica Prekmurske čete 23, 9232 Črenšovci, Slovenija

Krajevna knjižnica Črenšovci se nahaja na naslovu Ulica Prekmurske čete 23, 9232 Črenšovci, Slovenija. Ta knjižnica je specializirana za knjižnice in ponuja širok izbor knjig ter drugih virov za bralce vseh starosti.

Obiskovalci lahko uživajo v mirnem okolju knjižnice, ki je opremljeno s sodobno opremo. Poleg tega je Krajevna knjižnica Črenšovci dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enako uživanje v storitvah knjižnice.

Čeprav ima Krajevna knjižnica Črenšovci številne pozitivne lastnosti, trenutno nima ocen na Google My Business. Kljub temu je to lahko odlična priložnost za obiskovalce, da delijo svoje izkušnje in prispevajo k izboljšanju storitev knjižnice.

Za več informacij o Krajevni knjižnici Črenšovci obiskovalcem priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo podrobnejše informacije o storitvah, dogodkih in urniku knjižnice.

Na splošno je Krajevna knjižnica Črenšovci odlična destinacija za ljubitelje knjig in bralce vseh starosti. Njena prijetna okolica in pestra ponudba knjig ter virov naredijo to knjižnico privlačno destinacijo za vse, ki iščejo kakovostno bralno izkušnjo.

Za vse, ki jih zanima obisk Krajevne knjižnice Črenšovci, toplo priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran in se pozanimajo o njihovi ponudbi ter dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete to čudovito knjižnico in se povežete z njihovimi storitvami!

Go up