Krajevna knjižnica Srednja Bistrica - Črenšovci

Naslov: Srednja Bistrica 52a, 9232 Črenšovci, Slovenija.
Telefon: 41707627.
Spletna stran: kl-kl.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Srednja Bistrica

Krajevna knjižnica Srednja Bistrica se nahaja na naslovu Srednja Bistrica 52a, 9232 Črenšovci, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi širok izbor knjižničnega gradiva in storitev, ki so prilagojene različnim interesom. Lahko jih kontaktirate preko telefona na številko 41707627 ali obiščete njihovo spletno stran, ki je dostopna na povezavi kl-kl.si.

Specializirani so za knjižnične storitve in skrbijo za bogato ponudbo knjig ter drugih medijev. Poleg tega imajo na voljo tudi druge zanimive storitve, kot je parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku.

Če iščete prostor za branje, raziskovanje ali preprosto sprostitev ob knjigah, je Krajevna knjižnica Srednja Bistrica odlična izbira. Kljub temu, da ima podjetje 0 mnenj na Google My Business, ne smete spregledati njihove ponudbe in prijaznega osebja.

Povprečno mnenje o knjižnici je trenutno 0/5, vendar se lahko vsak obiskovalec prepriča o kakovosti njihovih storitev s svojim lastnim obiskom. Za vse dodatne informacije ali vprašanja pa priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi.

Za vse ljubitelje knjig in branja je Krajevna knjižnica Srednja Bistrica odlična destinacija za sprostitev in raziskovanje. Obiščite jih in odkrijte bogato ponudbo knjižničnega gradiva ter prijazno vzdušje, ki ga nudijo obiskovalcem.

Go up