Cerkev sv. Urbana, Destrnik - Destrnik

Naslov: Destrnik 14, 2253 Destrnik, Slovenija.
Telefon: 27530151.
Spletna stran: sv-urban.com.
Specialitete: Cerkev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Cerkev sv. Urbana, Destrnik

Cerkev sv. Urbana v Destrniku je ena znamenitosti, ki jo je treba obiskati, če obiščete to območje. Nahaja se na naslovu Destrnik 14, 2253 Destrnik, Slovenija in je lahko dosegljiva tako z avtomobilom kot z javnim prevozom.

Cerkev je znana po svoji lepoti in zgodovini. Zgrajena je bila leta 1665 in je bila večkrat obnovljena. Današnji videz je dobila po prenovah v 18. stoletju. Cerkev je posvečena svetemu Urbanu, ki je bil papež v 3. stoletju.

Cerkev sv. Urbana v Destrniku je znana tudi po svojih številnih umetniških delih. Med njimi so freske, ki so jih naslikali slovenski umetniki v 18. stoletju. Cerkev ima tudi lepo oltarno podobo, ki je izdelana v baročnem slogu.

Cerkev je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Obiskovalci lahko uporabljajo parkirišče, ki je na voljo pred cerkvijo. Vhod v cerkev je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Če iščete več informacij o cerkvi, lahko obiščete njeno spletno stran na naslovu sv-urban.com. Na tej spletni strani lahko najdete informacije o zgodovini cerkve, njenih umetniških delih in raznih dogodkih, ki jih cerkev organizira.

Če želite obiskati cerkev, lahko pokličete na številko 27530151. Na tej številki boste lahko dobili informacije o odprtih urah in morebitnih dogodkih, ki jih cerkvena skupnost prireja.

Cerkev sv. Urbana v Destrniku ima na Google My Business 4 mnenj in povprečno oceno 4.8/5. To kaže, da so obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo v cerkvi.

Če iščete lepo in zgodovinsko mesto, da obiščete v Destrniku, se priporoča obisk cerkve sv. Urbana. Na spletni strani lahko najdete več informacij in lahko se tudi prijavite na morebitne dogodke, ki jih cerkev prireja.

Go up