PGD Destrnik - Destrnik

Naslov: Destrnik 9, 2253 Destrnik, Slovenija.
Telefon: 27530077.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od PGD Destrnik

PGD Destrnik je gasilska postaja s sedežem v Destrniku, Slovenija. Nahaja se na naslovu Destrnik 9, 2253 Destrnik. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 27530077 ali obiščete njihovo Spletno stran: facebook.com.

PGD Destrnik je specializirano za gasilsko delovanje in nudenje pomoči v primeru nesreč. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v stavbo je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Na Google My Business imajo PGD Destrnik 4 mnenja, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z 4/5. To kaže na zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o gasilski postaji v Destrniku, je PGD Destrnik odlična izbira. Njihova strokovnost, prijaznost in prilagojenost za osebe na invalidskem vozičku jih postavljajo v ospredje med gasilskimi postajami v regiji.

Za več informacij ali vprašanja, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njih. PGD Destrnik je vedno pripravljen pomagati in nuditi strokovno pomoč v primeru nesreč ali drugih težav. Ne odlašajte s stikom, saj so pravi naslov za vsa vaša vprašanja in potrebe.

PGD Destrnik je gasilska postaja, ki stavi na kakovost, strokovnost in prijaznost. Ne oklevajte in jih kontaktirajte preko njihove spletne strani za več informacij in pomoči.

Mnenja o PGD Destrnik

PGD Destrnik - Destrnik
Bojan Potrč
4/5

PGD Destrnik - Destrnik
Vse po vrsti Vse po vrsti
5/5

PGD Destrnik - Destrnik
Andreja Kogler
2/5

PGD Destrnik - Destrnik
Uroš Meglič
5/5

Go up