Kulturno društvo Destrnik - Destrnik

Naslov: Janežovski Vrh 44, 2253 Destrnik, Slovenija.

Spletna stran: destrnik.si.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Destrnik

Kulturno društvo Destrnik Janežovski Vrh 44, 2253 Destrnik, Slovenija

Kulturno društvo Destrnik je lokalno združenje ali organizacija, ki se nahaja na naslovu Janežovski Vrh 44, 2253 Destrnik, Slovenija. Ponuja številne kulturne in družabne dejavnosti za prebivalce in obiskovalce kraja. Njihovo poslanstvo je ohranjanje in širjenje kulturne dediščine ter spodbujanje ustvarjalnosti v skupnosti.

Obiskovalci lahko na njihovi spletni strani destrnik.si najdejo več informacij o njihovih dogodkih, projektih in članih. Poleg tega imajo na voljo tudi druge zanimive informacije, kot je na primer parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku.

Čeprav Kulturno društvo Destrnik še nima mnenj na platformi Google My Business, je pomembno poudariti, da je vsaka podpora lokalnim kulturnim organizacijam ključnega pomena za ohranjanje in razvoj kulturnega življenja v skupnosti. Zato bi bilo koristno, če bi obiskovalci, ki so že sodelovali pri njihovih dejavnostih, delili svoje izkušnje in mnenja z drugimi.

Če iščete kulturne dejavnosti v Destrniku ali preprosto želite podpreti lokalno združenje, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno stran Kulturnega društva Destrnik in se pozanimate o njihovem delovanju ter prihajajočih dogodkih. Morda vas bo njihova pestra ponudba kulturnih prireditev in dejavnosti navdušila in vas spodbudila k sodelovanju. Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z lokalno kulturno skupnostjo!

Go up