Nogometno igrišče Črenšovci - Črenšovci

Naslov: Ulica Juša Kramarja 12, 9232 Črenšovci, Slovenija.

Specialitete: Nogometno igrišče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 13 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Nogometno igrišče Črenšovci

Nogometno igrišče Črenšovci Ulica Juša Kramarja 12, 9232 Črenšovci, Slovenija

Nogometno igrišče Črenšovci je športno objekto, ki se nahaja na Ulici Juša Kramarja 12, 9232 Črenšovci, Slovenija. To je idealno mesto za vse ljubitelje nogometa, saj ponuja izkušnjo na visoki ravni.

Objekt je opremljen s sodobno opremo in zagotavlja varno in prijetno okolje za igro. Na igrišču je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno vsem uporabnikom, vključno z osebami na invalidskih vozičkih. Vhod v objekt je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča, da se lahko vsi udeleženci udeležijo dogodka.

Nogometno igrišče Črenšovci je znano po svojih specialitetah, ki vključujejo pravilno izmerjeno igrišče, dobro osvetlitev in druge pomembne elemente, ki so nujni za kakovostno igro nogometa.

Na spletni strani lahko najdete več informacij o Nogometnem igrišču Črenšovci, vključno z rezervacijo igrišča in drugimi uporabnimi informacijami.

Če iščete mnenja drugih obiskovalcev, lahko poiščete Nogometno igrišče Črenšovci na Google My Business, kjer je trenutno na voljo 13 mnenj. Povprečno oceno objekta znaša 4.5/5, kar kaže, da so uporabniki zadovoljni s svojo izkušnjo.

Večina mnenj poudarja dobro vzdrževanje objekta, priljubljenost med ljubitelji nogometa in odlično lokacijo.

Če iščete kraj, kjer lahko igrajo nogomet s svojimi prijatelji ali družino, je Nogometno igrišče Črenšovci definitivno dobro mesto, ki si ga zaslužite ogledati.

Zato, če ste iskali informacije o Nogometnem igrišču Črenšovci, vam priporočamo, da poiščete več informacij na njihovi spletni strani in se nato odločite za rezervacijo.

Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in začnite uživati v izkušnji, ki bo vam ostala v spominu.

Go up