Prostovoljno gasilsko društvo Turnišče - Turnišče

Naslov: Ulica Štefana Kovača 73, 9224 Turnišče, Slovenija.
Telefon: 25721100.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Turnišče

Prostovoljno gasilsko društvo Turnišče je eno izmed prostovoljnih gasilskih društev v Sloveniji, ki deluje na naslovu Ulica Štefana Kovača 73, 9224 Turnišče, Slovenija. Ustanovljeno je bilo leta 1901 in zdaj šteje več kot 100 članov, ki skrbijo za varnost prebivalstva in reševanje v nujnih situacijah.

Če potrebujete pomoč gasilske postaje, lahko vas kontaktirate na telefonski številki 25721100. Gasilci so vedno pripravljeni pomagati in nuditi strokovno pomoč v nujnih razmerah.

Na spletni strani gasilske postaje lahko najdete več informacij o njihovi dejavnosti, vključno s poročili o nujnih intervencijah, prireditvah in drugih dogodkih.

Gasilska postaja je locirana v središču Turnišča in ima na voljo parkirnišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v gasilsko postajo je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na Google My Business ima gasilska postaja 2 mnenja in povprečno oceno 4/5. Večina mnenj je pozitivnih in hvalijo delo gasilcev v nujnih situacijah.

Če iščete prostovoljno gasilsko društvo, ki se aktivno udejstvuje v svoji skupnosti in ponuja profesionalno pomoč v nujnih situacijah, je Prostovoljno gasilsko društvo Turnišče izvrsten izbor.

Priporočamo, da se obrnite na njihovo spletno stran ali jih kontaktirate na njihovi telefonski številki, če imate kakršne koli vprašanja ali želite postati del ekipe.

Go up