Krajevna knjižnica Turnišče - Turnišče

Naslov: Cvetna ulica 1a, 9224 Turnišče, Slovenija.
Telefon: 30360611.
Spletna stran: turnisce.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Turnišče

Krajevna knjižnica Turnišče je čudovita knjižnica, ki se nahaja na Cvetna ulica 1a, 9224 Turnišče, Slovenija. Zanje lahko pokličete na 30360611 ali pa obiščete njihovo spletno stran. Njihova specialiteta je seveda knjižnica, kjer lahko najdete širok izbor knjig za vse okuse in starosti.

Med drugimi zanimivimi informacijami je tudi to, da imajo parkirišče ter dostopno okolje za osebe na invalidskem vozičku. To pomeni, da je knjižnica Krajevna knjižnica Turnišče prijazna in dostopna za vse obiskovalce.

Glede na mnenja na Google My Business, je Krajevna knjižnica Turnišče prejela 1 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje 5/5. To kaže na to, da so obiskovalci zelo zadovoljni s storitvami in ponudbo knjižnice.

Za osebo, ki išče informacije o Krajevni knjižnici Turnišče, je to zagotovo odlična destinacija za obisk. Ne glede na to ali ste ljubitelj knjig ali iščete prostor za sprostitev in branje, vam bo ta knjižnica zagotovo všeč. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi ter dogodkih. Ne odlašajte, stopite v stik z njimi prek spletne strani in odkrijte čudoviti svet knjig, ki jih ponuja Krajevna knjižnica Turnišče!

Mnenja o Krajevna knjižnica Turnišče

Krajevna knjižnica Turnišče - Turnišče
Metka Horvat
5/5

Go up