Nogometni klub Turnišče - Turnišče

Naslov: Ulica Štefana Kovača 73, 9224 Turnišče, Slovenija.

Specialitete: Nogometni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.3/5.

Lokacija od Nogometni klub Turnišče

Nogometni klub Turnišče Ulica Štefana Kovača 73, 9224 Turnišče, Slovenija

Nogometni klub Turnišče je športni klub, specializiran za nogomet, ki se nahaja na naslovu Ulica Štefana Kovača 73, 9224 Turnišče, Slovenija. Klub ponuja odlično okolje za ljubitelje nogometa, tako za aktivne igralce kot tudi za navijače.

Med njihove specialitete spadajo nogometne tekme in treningi, ki privabljajo številne ljubitelje tega športa. Klub je znan po svoji predanosti in trudu za razvoj nogometnih veščin pri vseh starostnih skupinah.

Poleg tega klub ponuja tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do njihovih dogodkov in aktivnosti.

Na platformi Google My Business lahko najdemo 3 mnenja o Nogometnem klubu Turnišče, pri čemer je povprečno mnenje 3.3/5. To kaže na pozitivno izkušnjo obiskovalcev kluba.

Za vse, ki iščejo aktivnosti povezane z nogometom v Turnišču, je Nogometni klub Turnišče odlična izbira. S svojo predanostjo, specializacijo in prijaznim okoljem bo klub zagotovo navdušil ljubitelje nogometa vseh starosti.

Če ste ljubitelj nogometa ali pa iščete prostor za aktivno preživljanje časa, priporočamo, da obiščete spletno stran Nogometnega kluba Turnišče in se pozanimate o njihovih aktivnostih ter dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite njihovi nogometni skupnosti!

Mnenja o Nogometni klub Turnišče

Nogometni klub Turnišče - Turnišče
Joze Rezonja
1/5

Nogometni klub Turnišče - Turnišče
Aron Gal
4/5

Nogometni klub Turnišče - Turnišče
gašper recek
5/5

Go up