Župnija Velika Polana - Velika Polana

Naslov: Velika Polana 1, 9225 Velika Polana, Slovenija.
Telefon: 25701083.
Spletna stran: velika-polana.si.
Specialitete: Verska ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Župnija Velika Polana

Župnija Velika Polana je verska ustanova, ki je locirana v Veliki Polani in ponuja duhovno podporo svoji skupnosti. Naslov te verske ustanove je Velika Polana 1, 9225 Velika Polana, Slovenija.

Telefonski kontakt za Župnijo Velika Polana je 25701083. Na spletni strani velika-polana.si lahko najdete več informacij o njihovem delu in dejavnostih.

Med specialitetami Župnije Velika Polana je ponudba verskih obredov in aktivnosti, ki pomagajo vernikom v njihovem verskem razvoju in rasti. Župnija ima tudi prostor za molitev in druge verske dejavnosti, ki so dostopne za vse, ki si želijo sodelovati.

Župnija Velika Polana je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku, saj ima na voljo parkirniško mesto in dostopen vhod. To je zelo pomembno za vse, ki imajo težave z mobilnostjo in želijo sodelovati v verskih dejavnostih.

Na trenutni čas ni na voljo mnenj o Župniji Velika Polana na Google My Business. Povprečno oceno torej ni mogoče izračunati.

Če iščete versko skupnost, ki vam bo ponudila podporo in pomoč v vašem verskem razvoju, je Župnija Velika Polana zelo dobra izbira. Obiskite njihovo spletno stran velika-polana.si, da lahko poiščete več informacij o njihovem delu in dejavnostih. Kontaktirajte jih tudi preko telefona, če imate kakršnekoli vprašanja ali potrebujeте več informacij.

Go up