Pokopališče Velika Polana - Velika Polana

Naslov: Velika Polana 106a, 9225 Velika Polana, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Pokopališče Velika Polana

Pokopališče Velika Polana Velika Polana 106a, 9225 Velika Polana, Slovenija

Pokopališče Velika Polana se nahaja na Naslov: Velika Polana 106a, 9225 Velika Polana, Slovenija. To pokopališče je znano po svojih specialitetah: Pokopališče. Poleg tega nudi tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Poleg tega, da je Pokopališče Velika Polana primeren kraj za slovo od svojcev, je tudi prostor miru in spokoja. Nahaja se v lepi okolici, kar omogoča obiskovalcem, da se umaknejo od vrveža vsakdanjega življenja in si vzamejo čas za spominjanje in počitek.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje uporabnikov je 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Velika Polana, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo več podrobnosti o storitvah, urniku in kontaktih. Spletna stran je lahko odličen vir informacij in stikov s pokopališčem.

Vabljeni, da obiščete Pokopališče Velika Polana in se prepričate o njihovi visoki kakovosti storitev. Za več informacij ali rezervacije obiska lahko obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njihovo prijazno osebje.

Mnenja o Pokopališče Velika Polana

Pokopališče Velika Polana - Velika Polana
Joško Horvat
5/5

Naš dolgoročni cilj ?

Go up