Mladinski klub Velika Polana - Velika Polana

Naslov: Velika Polana 111, 9225 Velika Polana, Slovenija.
Telefon: 41544859.

Specialitete: Mladinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mladinski klub Velika Polana

Mladinski klub Velika Polana se nahaja na naslovu Velika Polana 111, 9225 Velika Polana, Slovenija. Telefon za kontakt je 41544859.

Specialitete kluba vključujejo mladinski center, ki ponuja različne dejavnosti in programe za mlade v lokalni skupnosti. Poleg tega klub ponuja parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Trenutno Mladinski klub Velika Polana nima mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5.

Zaradi svoje lokacije in ponudbe mladinskega centra je Mladinski klub Velika Polana odlična destinacija za mlade, ki iščejo prostor za druženje, učenje in sprostitev. Klub omogoča različne aktivnosti in dogodke, ki spodbujajo ustvarjalnost in socialno interakcijo med mladimi.

Če iščete prostor, kjer se lahko sprostite in hkrati razvijete svoje interese, je obisk Mladinskega kluba Velika Polana odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih programih ter dogodkih, ki jih ponujajo. Morda boste našli prav tisto, kar iščete!

Za več informacij in aktualne dogodke obiščite spletno stran Mladinskega kluba Velika Polana in se prepričajte o pestri ponudbi dejavnosti in programov, ki jih nudijo mladim v lokalni skupnosti. Ne odlašajte, kontaktirajte jih danes in se pridružite mladinskemu centru!

Go up