CSO Ormož d.o.o., Enota Sveti Tomaž - Sv.Tomaž

Naslov: Sveti Tomaž 11, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija.
Telefon: 27416200.
Spletna stran: cso-ormoz.si.
Specialitete: Dom za ostarele.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od CSO Ormož d.o.o., Enota Sveti Tomaž

CSO Ormož d.o.o., Enota Sveti Tomaž je ustanova, ki se posveča skrbni zanj za ostarele osebe. Naslov te ustanove je Sveti Tomaž 11, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija. Kontaktni telefon je 27416200. Podrobnosti o ustanovi so na voljo tudi na spletni strani cso-ormoz.si.

Enota Sveti Tomaž je posebna zaradi svoje specializiranosti za oskrbo in negovanje ostarelih ljudi. Dostopne so tudi številne storitve, kot so parkirišče in vhod, ki sta dostopna osebam na invalidskem vozičku. To ustanovo lahko osebe, ki iščejo podobne storitve, ocenijo kot izbiro, saj ponuja visoko kvaliteto oskrbe in negovanja za svoje klientje.

Poleg tega, da je enota Sveti Tomaž specializirana za oskrbo in negovanje ostarelih ljudi, je tudi dobro locirana v Sloveniji. Lahko se pride do nje s pomočjo avtomobila ali drugih prevoznih sredstev. To zagotavlja lažji dostop za kliente in njihove obiskovalce.

Čeprav je ta ustanova trenutno brez ocen na Google My Business, lahko privlači nove kliente s svojo visoko kvaliteto storitev in negovanja. Zato je čas, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z več informacijami o njihovih storitvah.

V končnem znesku, lahko rečemo, da je CSO Ormož d.o.o., Enota Sveti Tomaž dober izbor za oskrbo in negovanje ostarelih ljudi. Zaradi svoje lokacije, storitev in visoke kvalitete negovanja je to ustanova, ki si zasluži pozornost tistih, ki iščo take storitve. Zato jih priporočamo za nadaljnje preiskave in obišče spletno stran za več informacij.

Go up