Občina Sveti Tomaž - Sv.Tomaž

Naslov: Sveti Tomaž 37, 2258 Sv.Tomaž, Slovenija.
Telefon: 27415366.
Spletna stran: sv-tomaz.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 14 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Občina Sveti Tomaž

Občina Sveti Tomaž je lokalna upravna enota v Sloveniji, ki se nahaja v vzhodnem delu države. Občina zajema 37 kvadratnih kilometrov in ima približno 2.000 prebivalcev. Naslov občinske uprave je Sveti Tomaž 37, 2258 Sv. Tomaž, Slovenija. Občina ima tudi svoj telefon, do katerega lahko zapotelete na številki 27415366. Če želite več informacij, lahko obiščete tudi njihovo spletno stran sv-tomaz.si.

Občina Sveti Tomaž je znana po svojem občinskem uradu, ki je glavna specialiteta te lokalne upravne enote. To pomeni, da je občina odgovorna za izvajanje javnih zadev in nudenje javnih storitev prebivalcem v občini. To vključuje vse od izdaje potnih listov in opravljanja poročnih slovesnosti do vzdrževanja lokalnih cest in javnih prostorov.

Poleg tega, da je Občina Sveti Tomaž znana po svojem občinskem uradu, ima tudi nekaj drugih zanimivih informacij. Med drugim ima občina dostopno parkirišče za osebe z invalidnostjo, kar omogoča lažji dostop do občinske uprave in drugih lokalnih ustanov.

Če želite izvedeti več o mnenjih ljudi o Občini Sveti Tomaž, lahko preverite 14 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je 4.5/5, kar kaže, da so ljudje zadovoljni s storitvami, ki jih nudi občina.

V končnem znesku lahko rečem, da je Občina Sveti Tomaž ena od lokalnih upravnih enot v Sloveniji, ki ponuja zanesljive in kvalitetne storitve svojemu prebivalstvu. Če iščete občino, ki se lahko pohvali z dobro organiziranim občinskim uradom in dostopnimi javnimi prostori, je Občina Sveti Tomaž dobra izbira. Zato vas priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran sv-tomaz.si, da lahko dobite več informacij in se povežete z njimi.

Go up